Excursii

Care e urmatoarea ta calatorie?

Filtru de cautare

Motor de căutare pentru a naviga ofertele companiei

Paralia Katerini’s este cea mai mare si mai cunoscuta statiune a Rivierei Olimpice, celebra mai ales pentru cluburile, discotecile, magazinele de blanuri si tavernele, care servesc specialitati direct din mare. Atractia turistica principala o reprezinta portul, langa care se afla cele mai bune taverne cu delicatese pescaresti. Plaja cu nisip fin, digul pietros, briza marii confera statiunii un aer romantic.
Grecia este o țară din sud-estul Europei membră a Tratatului Nord-Atlantic, Uniunii Europene și a zonei euro. Grecia este situată în Peninsula Balcanică, la sud de Bulgaria, Republica Macedonia și Albania și la vest de Turcia. Are un litoral de 13.676 km la Mările Egee, Ionică și Mediterană. Considerată de mulți drept leagănul civilizației occidentale, Grecia are o istorie lungă și bogată, timp în care și-a răspândit influența pe trei continente.
Place de la Concorde, este una din cele mai mari piețe ale Parisului. Este situată în arondismentul 8, la capătul de est al bulevardului Champs-Elysees. Piața a fost construită după planurile arhitectului Ange-Jacques Gabriel și a fost inaugurată la 20 iulie 1763.